Bestel hier uw pakket

Wenst u hulp met de aankoop van een recreatiewoning? Mijn Recreatiemakelaar staat voor u klaar! Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

  Meer informatie over onze No Cure No Pay overeenkomst.
  Opdrachtgever ontvangt geheel kosteloos het pakket van € 1995,- excl. NEN keuring. De aankoopmakelaar zal trachten op de onderstaande punten geld voor u te besparen.
  - De parkkosten;
  - De eventuele huurkosten kavel;
  - De prijs indexeringen;
  - De energiekosten;
  - De aankoopkosten;
  - De eventuele onderhoudskosten en verhuurprovisie.

  Wanneer ons dit lukt, ontvangt u 50% van de besparingen en de makelaar 50%. Bij verkoopprijzen ex. BTW, zal de factuur ook ex. BTW zijn. Bij verkoopprijzen incl. BTW zal de factuur ook incl. BTW zijn.

  Voorwaarden en bepalingen *
  Kiest u voor opzegging van de overeenkomst en koopt u, binnen een jaar, een woning bij de organisatie waarmee wij in onderhandeling zijn, wordt u alsnog gehouden aan de overeenkomst. Indien u besluit om de vraagprijs of hoger te betalen, gaat u automatisch naar het pakket met een vast tarief van € 1.995,-.

  Meer informatie over ons vaste pakket van € 1.995,-
  Onze vaste pakket geldt voor een vast bedrag van € 1.995,- (exclusief bouwkundige keuring NEN 8025).

  Opdrachtgever is hiervoor een courtage verschuldigd van € 1.995,00 incl. BTW, bij vooruitbetaling. Opdrachtgever ontvangt hiervoor een factuur, welke per iDeal of overschrijving betaald kan worden.