Ons aanbod

Dankzij onze samenwerking met diverse recreatieparken (o.a. Kleen Estate Group en France Comfort) nemen wij de verkoop volledig uit hen handen, om u als klant de meest volledige service te bieden. Hier zijn geen extra kosten voor u aan verbonden.

Bekijk het aanbod van de recreatiewoningen hieronder.
Of plan gelijk een bezichtiging.

Bospark 't Schipbeek

Bospark 't Schipbeek

Op de grens van de provincies Gelderland en Overijssel vindt u Bospark ’t Schipbeek in Bathmen. Kleinschalig maar krachtig, dat is terug te zien in de 33 hoogwaardige recreatiewoningen. Deze (wellness)woningen zijn onderverdeeld in twee types, namelijk ‘Boterbloem‘ en ‘Zomereik‘. Deze 4-persoons recreatiewoningen zijn ontworpen om op te gaan in de natuur.

Dit bospark erkent zichzelf niet enkel in het duurzame aspect, maar laat ook graag zien dat we dit combineren met de benodigde luxe en comfort. Waardoor het vakantiepark geschikt is voor een welverdiende vakantie. De kleinschaligheid zorgt voor een gemoedelijke en rustgevende sfeer, waarbij de omgeving uitermate geschikt is om (actief) te verkennen. Wij vinden dat het kopen van een recreatiewoning het ultieme gevoel van vrijheid moet opleveren. Gebruik uw vakantiewoning bij ’t Schipbeek voor eigen gebruik en stel deze beschikbaar voor verhuur wanneer u zelf niet aanwezig bent! Dubbel profiteren dus.

Recreatiepark Hellendoorn

Recreatiepark Hellendoorn

Het meest begeerde vakantieparadijs van Kleen Resorts! Ontdek de perfecte vakantiewoningen voor uw eigen stukje paradijs, ideaal voor een weekendje weg, zomervakantie of als waardevolle investering met een nettorendement van 6,5%.

Maak van Recreatiepark Hellendoorn uw thuis weg van huis. Met de mogelijkheid om een vakantiewoning te bezitten, kunt u keer op keer genieten van deze unieke bestemming. Creëer onvergetelijke herinneringen met familie en vrienden, en ervaar de vreugde van het bezitten van een stukje paradijs.

Het is tijd om te investeren in uw droomvakantiehuis. Wees welkom in Recreatiepark Hellendoorn, waar magie en ontspanning samenkomen voor een ongeëvenaarde vakantie-ervaring.

Village des Cigales

Village des Cigales

Domaine des Cigales is gelegen in het prachtige Dordogne, Frankrijk. De regio biedt alles: schitterend natuurschoon, rust en stilte, volop recreatieve mogelijkheden en talloze toeristische attracties. En vooral veel charme, savoir-vivre en vriendelijkheid – la douce France in haar beste vorm.

Op het park Domaine de Cigales komt u niks te kort! In het restaurant proeft u typische Franse gerechten en wijnen. Ook kunt u snacks en pizza afhalen. Gezellig borrelen doet u op het sfeervolle terras. Kinderen spelen onbezorgd in de speeltuin of vermaken zich opperbast in het zwembad.

Bent u opzoek naar een woning op dit prachtige park? Wij bieden maarliefst 3 soorten woningen aan:

Vrijstaand 6 persoons
Vrijstaand 4 persoons
Geschakeld 4 persoons

Domaine de Lanzac

Domaine de Lanzac

Centraal gelegen tussen Rocamadour en Sarlat vindt u het autoluwe vakantiepark “Domaine de Lanzac”. De ideale plek voor een heerlijke vakantie met de hele familie. Samen of met de kinderen erop uit om de omgeving te verkennen, te genieten van de gezellige terrasjes en bij terugkomst een duik in het zwembad nemen met een schitterend uitzicht over de vallei. Om het welverdiende, afkoelende ijsje niet te vergeten. Ziet u het al voor zich?

Terwijl u tennist of leest, spelen de kinderen in het speeltuintje en ’s avonds kunt u – in een op het park gelegen toprestaurant – genieten van een heerlijke maaltijd, bereid met lokale producten. Of wat dacht u van een heerlijk cocktail of champagne in de loungebar? De volgende ochtend worden er weer verse broodjes gebakken die u kunt afhalen in de bakkerij.

Het park biedt vier verschillende accommodaties:

Carignan: 4 persoons
Merlot: 6 persoons
Syrah: 6 persoons
Cinsault: 8 persoons

Vraag nu een brochure aan

  Bereikbaar via Email – info@mijnrecreatiemakelaar.nl

  Bereikbaar via Telefoon – +31 (0)6 83 57 78 21

  Bereikbaar via Whatsapp – 06 83 57 78 21