De echte prijzen

Inzicht in de kosten

Voorkom teleurstelling
Krijg inzicht in alle kosten. Als u niet weet wat deze allemaal kunnen zijn, komt u zeker later voor verrassingen te staan. Besef ook dat de verkoper er is voor zijn belangen en niet voor u als koper. De verkoper heeft wel een meldplicht onvolkomenheden te melden, maar als koper heeft u een onderzoeksplicht. Met andere woorden; als er achteraf zaken zijn die u had kunnen weten (denk aan bouwkundige gebreken, recht van de buren om over uw grond te gaan, aanbiedingsplicht bij verkoop) en u heeft hier geen onderzoek naar gedaan, dan kunt u de geleden schade nergens met succes claimen.
Prijsonderhandeling
De recreatie woningmarkt is een markt waarin de prijzen ook in 2019 weer stijgen. Op basis van de juiste argumentatie (marktkennis) kunnen wij desalniettemin vaak voor u een flinke korting op de kosten van zowel de aankoopprijs als repeterende kosten als energie en parklasten realiseren. En wellicht ook op de kavel (huur) inventaris en onderhoud. Vergeet tenslotte niet dat de waarde van de woning ook wordt bepaald door onderliggende contracten van vaak meer dan 100 pagina’s. Wat heeft u aan een prachtige recreatiewoning op een mooie plek maar waarin in de kleine letters staat dat u uitsluitend met toestemming mag verkopen !
Kopen zonder risico's
Mijnrecreatiemakelaar werkt uitsluitend met gespecialiseerde makelaars in tweede woningen. Zo heeft u 100% zekerheid op een uitstekende dienstverlening waarbij alleen uw belang wordt behartigd. Wilt u de juiste recreatiewoning kopen en risico’s en vervelende verrassingen voorkomen,
kies dan voor aankoopbegeleiding door mijnrecreatiemakelaar.nl