De echte prijzen

Inzicht in de kosten

Voorkom nare verassingen
Het belangrijkste aandachtspunt is inzicht krijgen in alle kosten. Als u hier geen ervaring mee hebt, komt u zeker voor verrassingen te staan als u eenmaal eigenaar van de recreatiewoning bent. Besef dat een verkoopmakelaar er is voor de belangen van de verkopende partij en niet voor u als koper.
De verkoper heeft wel een meldplicht, maar als koper heeft u een onderzoeksplicht. Met andere woorden; als er achteraf zaken zijn die u had kunnen weten (bijv. bouwkundige gebreken, recht van de buren om over uw grond te gaan, aanbiedingsplicht bij verkoop) en u heeft hier geen onderzoek naar gedaan of laten doen, dan heeft u geen rechtsmiddel om de geleden schade te kunnen verhalen.
Prijsonderhandeling
De recreatiewoningmarkt is een markt waarin de prijzen sedert 2015 stijgen. Op basis van de juiste argumentatie (marktkennis) kunnen deze gespecialiseerde makelaars desalniettemin vaak voor u een flinke korting op de aankoopprijs bedingen, niet alleen op de woning, maar ook op de kavel en andere zaken. Vergeet niet dat de waarde van de woning mede wordt bepaald door onderliggende contracten van vaak meer dan 100 pagina’s.
Wilt u een recreatiewoning kopen zonder risico's
Mijnrecreatiemakelaar werkt uitsluitend met gespecialiseerde makelaars in tweede woningen. Zo heeft u 100% zekerheid op een uitstekende dienstverlening waarbij alleen uw belang wordt behartigd. Wilt u de juiste recreatiewoning kopen en risico’s en vervelende verrassingen voorkomen, kies dan voor aankoopbegeleiding door mijnrecreatiemakelaar.nl
Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by