Mijnrecreatiemakelaar

Privacy statement

Deze privacyverklaring is opgesteld naar aanleiding van de Algemene verordening gegevensbescherming (AVG), privacywetgeving. In deze privacyverklaring kunt u een aantal dingen vinden:

Informatie over ons bedrijf
Welke gegevens worden verzameld
Waarvoor deze gegevens worden verzameld
Wie deze gegevens ontvangt
Hoelang deze gegevens worden opgeslagen
Welke rechten u heeft als bezoeker
Welke verplichte gegevens worden gevraagd
Welke beveiliging op deze website wordt gebruikt.

INFORMATIE OVER ONS BEDRIJF

Mijnrecreatiemakelaar is het grootste onafhankelijke platform voor aankoop makelaars in Nederland.

Contactgegevens:
Telefoonnummer: +31 (0)85-3032845
Emailadres: info@Mijnrecreatiemakelaar.nl

WELKE GEGEVENS WORDEN VERZAMELD EN WAARVOOR DEZE WORDEN VERZAMELD

Op een aantal manieren worden uw gegevens verzameld. Deze worden hieronder toegelicht.

Contact opnemen
Uw gegevens worden verzameld wanneer u contact met ons opneemt via het contactformulier. De gegevens die worden gevraagd zijn noodzakelijk voor ons om contact met u op te kunnen nemen. De gegevens die hierbij worden verzameld zijn uw naam, emailadres en telefoonnummer.

Analytics
De website van Mijnrecreatiemakelaar verzamelt uw gegevens, doormiddel van cookies, om de website te
kunnen verbeteren. Wij gebruiken hiervoor Google Analytics. Deze gegevens worden anoniem opgeslagen en zijn daarom niet gebonden aan uw persoonlijke gegevens. De informatie die wordt
opgeslagen kan bijvoorbeeld zijn: de duur van uw bezoek of de pagina’s die u bezoekt.

Tracking cookies
Mijnrecreatiemakelaar gebruikt tracking-cookies en verzamelt daarmee informatie over het gebruik van de website onder andere om deze te analyseren en te verbeteren, voor search engine optimalisation en om er voor te zorgen dat u voor u relevante informatie te zien krijgt.

DE ONTVANGERS VAN DEZE GEGEVENS

Mijnrecreatiemakelaar is gerechtigd samen te werken met partners en geselecteerde makelaars en kan de haar beschikbaar gestelde gegevens met deze partners delen. Mijnrecreatiemakelaar is niet verantwoordelijk voor de wijze waarop de partners met deze gegevens omgaan. Mijnrecreatiemakelaar zal trachten alleen met partijen om te gaan die zich conformeren aan de wet Bescherming Persoonsgegevens. Mijnrecreatiemakelaar zal persoonlijke gegevens nooit zonder toestemming verstrekken aan derden.

HOELANG DEZE GEGEVENS WORDEN OPGESLAGEN

De gegevens die worden verzameld door Mijnrecreatiemakelaar worden gemiddeld drie jaar bewaard.
Wanneer u niet wilt dat deze gegevens worden bewaard kunt u contact opnemen met Mijnrecreatiemakelaar U gebruikt hiervoor het emailadres: info@Mijnrecreatiemakelaar.nl

WELKE RECHTEN U HEEFT ALS BEZOEKER

U heeft een aantal rechten wanneer het aankomt op uw persoonsgegevens.

Recht op inzage
U heeft het recht om ten allen tijden uw gegevens op te vragen die door Mijnrecreatiemakelaar zijn vastgelegd en bewaard worden. U kunt deze gegevens opvragen door telefonisch contact op te nemen met Mijnrecreatiemakelaar of door een email te sturen.

Recht op rectificatie
Kloppen uw gegevens niet of zijn uw gegevens veranderd? U heeft het recht om uw gegevens te laten rectificeren door Mijnrecreatiemakelaar. Dit kunt u doen door telefonisch contact op te nemen of door een email te sturen.

Recht op overdracht
Mocht u gegevens nodig hebben die bij Mijnrecreatiemakelaar liggen opgeslagen wanneer u overstapt naar
een andere partij, dan heeft u recht op overdracht van deze gegevens. Wanneer u dit aangeeft zal
Mijnrecreatiemakelaar uw gegevens doorgeven aan de door u gespecificeerde derde partij.

Recht op wissen van gegevens
Wilt u dat uw gegevens niet langer bij Mijnrecreatiemakelaar zijn vastgelegd? Neem dan telefonisch contact op of stuur een email en dan zullen uw gegevens worden verwijderd.

Recht op het indienen van een klacht
U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens, wanneer u vindt dat Mijnrecreatiemakelaar niet juist met uw gegevens omgaat.

Recht op stop gegevensgebruik (bezwaar)
Wilt u niet dat uw gegevens worden gebruikt door Mijnrecreatiemakelaar? Dan heeft u het recht om het gebruik van uw persoonsgegevens te stoppen.

Om gebruik te maken van uw rechten kunt u contact opnemen via ons telefoonnummer of door een mail te sturen naar

info@Mijnrecreatiemakelaar.nl 

WELKE VERPLICHTE GEGEVENS WORDEN GEVRAAGD

U bent niet verplicht om uw gegevens in te vullen op de website. Alleen wanneer u contact met ons wilt opnemen, een woning wilt plaatsen of een op een woning wilt reageren zullen wij naar uw gegevens vragen. Deze gegevens zijn nodig om contact met u op te kunnen nemen of om uw woning goed weer te kunnen geven op de website.

WELKE BEVEILIGING OP DEZE WEBSITE WORDT GEBRUIKT.

Er worden geen fysieke kopieën gemaakt van uw persoonsgegevens. Uw gegevens worden alleen beheerd in de website zelf en op het bijbehorende emailadres. De persoonsgegevens die door Mijnrecreatiemakelaar worden beheerd zijn beveiligd met een wachtwoord. De apparaten waarop uw gegevens worden geopend zijn ook beveiligd met een wachtwoord. Het aantal apparaten dat toegang heeft tot uw gegevens wordt beperkt tot alleen de benodigde apparaten. Uw bezoek aan onze website wordt beveiligd met een SSL certificaat. De verbinding die u maakt met onze website is hierdoor privé. Deze beveiliging kunt u herkennen aan het groene slotje voor de url van de pagina.

Open chat
Hallo,
Hoe kunnen wij u helpen?
Powered by